Cel mai bun vibrator pentru punctul G

Cel mai bun vibrator pentru Punctul G este acel mic aparat care ajunge acolo unde trebuie si isi face treaba bine. Un vibrator bun este cel care iti satisface nevoile, dorintele si preferintele.

Pentru ca exista atat de multe modele de vibratoare pe piata, este bine sa faceti o mica analiza a ofertei inainte de a alege un anumit model. Alaturi de vibratoarele iepuras (rabbit) vibratoarele pentru punctul G sunt tot mai cautate, fiind printre preferatele femeilor din intreaga lume.

Asa cum le spune si numele, aceste vibratoare sunt concepute astfel incat sa poate fi folosite pentru a stimula o zona anume, mai exact Punctul G. Acesta se afla pozitionat in interiorul vaginului, pe peretele frontal la aproximativ 2-4 cm spre interior. Acesta este reprezentat de o zona bine irigata, fiind un punct cu multe terminatii nervoase ce surprind orice atingere. Avand un perete destul de gros, este nevoie de o stimulare mai intensa si bine tintita pentru a obtine orgasmul mult visat.

Fiind un loc mai greu de atins si deci de stimulat in timpul unui act sexual obisnuit, cu un partener, dar si pentru ca senzatiile sunt cu adevarat inaltatoare, aceste vibratoare pentru punctul G sunt preferate de multe femei, pentru a le folosi singure sau chiar in compania sau cu ajutorul partenerului.

Cum alegem cel mai bun vibrator pentru punctul G?


Cel mai bun Vibrator pentru punctul G

back to menu ↑

Dimensiuni si forma


La fel ca toate modelele de vibratoare, si acestea pentru punctul G au diverse dimensiuni. Acestea se refera atat la lungimea lor cat si la grosime. In general aceste jucarii sexuale sunt de dimensiuni mai mici si sunt formate dintr-un membru ce are capatul usor ingrosat, pentru a simula forma naturala a penisului. De cele mai multe ori sunt preferate acele vibratoare care sunt mai subtiri si cu varful mai proeminent, insa trebuie sa te gandesti inainte de a opta pentru un astfel de model ce anume iti provoaca mai multa placere.

Daca ai incercat unul deja, atunci stii ce iti trebuie si este mult mai usor sa alegi. Fiind atat de multe modele, poti opta pentru unul in genul celui sau celor incercate, fie poti opta pentru o versiune noua, usor diferita, pentru noi experiente. Daca te afli la prima achizitie de acest gen, atunci trebuie sa analizezi cum te-ai stimulat singura pana acum si ce anume a dat roade. Aici ma refer la locul unde este pozitionat in cazul tau Punctul G (mai spre exterior sau mai in interiorul vaginului), dar si cat de ampla este zona respectiva.

In larga paleta de modele de vibratoare pentru punctul G exista modele mai lungi sau mai scurte, mai groase sau mai subtiti, mai simple sau mai complexe. Apoi, anumite modele au capul usor ingrosat, mai proeminent, sau pot semana foarte mult ca aspect cu un penis in erectie. Aceste forme sunt interesante atat pentru ca ele contribuie la senzatiile pe care aparatul le ofera dar, totodata, au rol si in ceea ce priveste partea psihica, caci poate oferi un anumit confort daca obiectul este oarecum familiar.

Tot in categoria vibratoarelor pentru punctul G se regasesc si stimulatoarele externe. Acestea au rolul de a desparti labiile si si de a expune clitorisul, stimuland in acelasi timp punctul G. Acestea sunt jucarii sexuale foarte potrivite pentru a fi utilizate si de catre un cuplu. Partea curbata a acestui vibrator se introduce in vagin, stimuland precis punctul G, iar capetele acestuia despart labiile, astfel ca partenerul poate patrunde cu usurinta in vagin, bucurandu-se in acelasi timp si el de senzatiile pe care vibratorul le produce.

back to menu ↑

Utilizare


Trebuie sa stiti ca un vibrator pentru punctul G mai lung poate fi folosit in anumite cazuri pentru mai multe tipuri de stimulare, deci trebuie sa iei si asta in calcul atunci cand alegi un astfel de aparat. Vibratoarele iepuras (vibratoare Rabbit) stimuleaza atat punctul G cat si clitorisul, deci poate avea dubla utilizare.

Desi toate aceste aparate, sau marea lor majoritate, sunt alimentate de baterii, ele pot fi controlate fie cu ajutorul unor butoane care se afla pozitionate in partea de jos a lor, fie cu ajutorul unei telecomenzi.

Un alt aspect important aici este reprezentat de numarul de viteze ale vibratorului, dar si de posibillitatea de a face alte reglaje de finete. Tinand cont de faptul ca vaginul este un loc foarte sensibil, este recomandat ca orice aparat utilizat sa fie cat mai customizabil si sa aiba cat mai multe trepte de reglare a vitezei si intensitatii vibratiilor, pentru a putea fi usor de adaptat fiecarui corp si fiecarei situatii.

back to menu ↑

Cel mai bun vibrator pentru punctul G dupa Material


Vibratoarele pot fi confectionate din mai multe tipuri de materiale, care produc, fireste, senzatii usor diferite. Cele mai raspandite sunt cele din silicon medical (sau acoperite cu acest material, cele din cauciuc special sau cele din sticla).

Fiecare model are avantajele sale: spre exemplu cel din silicon este mai flexibil, in timp ce modelele din sticla sunt tari si fixe, dar se lubrifiaza mai bine. Tinand cont de oferta extrem de variata, va fi greu sa alegi cel mai bun vibrator pentru punctul G in functie de material.

Nivel de zgomot


Fiind vorba despre un aparat electric pe baterii, care si vibreaza, aceste jucarii sexuale produc mici sunete in timpul functionarii, asemenatoare unui bazait produs spre exemplu de un epilator electric.

Daca nu locuiti singura ori daca aveti peretii subtiri la apartament si vecini curiosi, atunci optati pentru o varianta mai silentioasa.

Culori


De la transparente la mov sau chiar negre, vibratoarele se intrec in nuante si culori. Sfatul nostru este sa alegeti cat mai subiectiv, in functie de propriile placeri, fara a tine cint de alte detalii. Important este sa te simti tu bine cu obiectul respectiv, pe tine sa te stimuleze in vreun fel.

back to menu ↑

Cel mai bun vibrator pentru punctul G in functie de pret


Si pretul unui vibrator poate fi un element important in alegerea celui mai bun vibrator pentru Punctul G. Exista modele care au un cost de cateva zeci de lei, si ajung pana la peste 700 de lei, in functie de material, performante si producator. Trebuie insa sa stiti ca fiecare model are caracteristici proprii ce pot varia foarte mult, iar pretul poate fi de cele mai multe ori un criteriu in departajarea acestora.

Distribuiri